Anders Werken in de Zorg

Samen Innoveren: Hoe technologie de ouderenzorg verandert

Anders Werken in de Zorg (AWIDZ) realiseert een revolutie in de ouderenzorg door middel van innovatie en technologie. Mede dankzij ons hebben ze een WordPress website gecreëerd die de kracht van samenwerking in de ouderenzorg onderstreept en innovatieve bedrijven en zorgorganisaties aantrekt.

  • WordPress
https://anderswerkenindezorg.nl
Samenwerking
Deze website is ontwikkeld in opdracht van De Werkkamer. Het ontwerp is van FraaieDingen.

Een centrum van innovatie voor ouderenzorg

Anders Werken in de Zorg heeft de toon gezet door met minder tijd en inspanning topkwaliteit zorg te leveren. Door technologie en innovatie te gebruiken, worden ouderen zelfredzamer en wordt samenwerking in de zorg gestimuleerd. Meer dan 135 zorgaanbieders hebben zich al aangesloten op dit platform, waarbij WordPress de motor is.

Waarom WordPress voor AWIZ

  1. Samenwerking: De website functioneert als een krachtig digitaal platform, waar zorgaanbieders samenkomen voor kennisdeling en innovaties op te schalen.
  2. Gebruiksgemak: Met WordPress als fundament is het toevoegen en categoriseren van zorgaanbieders op regio en het delen van zorginnovaties een fluitje van een cent.
  3. Gecoördineerde aanpak: Met een bovenregionale structuur wordt de samenwerking tussen verschillende regio's vlotter en gestroomlijnder.

Neem contact op!

Een effectieve website is meer dan alleen design. Het gaat om het oplossen van maatschappelijke uitdagingen met technologie. Als jouw organisatie de volgende stap wil zetten in digitale innovatie, ben je bij ons aan het juiste adres. Laat je inspireren door Anders Werken in de Zorg en neem contact op voor een WordPress website die écht werkt.

Andere projecten

Doing Better

Het bewijs dat e-learning allesbehalve saai is
  • WordPress

CaSa People

De kracht van eenvoud met een WordPress One-Pager
  • WordPress

Ik wil ook een website!