MP Art Studio

Duik in de wereld van maritieme kunst

Ontdek de prachtige schilderijen van Maarten, die het Hollandse landschap, de grote zeilvaart uit de 17e, 18e en 19e eeuw, en nog veel meer vastleggen. Van zijn dagen als matroos bij de Koninklijke marine tot het winnen van awards bij de Royal Society of Marine Artists in Londen, Maarten’s reis is er een van passie en vakmanschap.

  • WooCommerce
  • WordPress
https://maartenplatje.com

Een erfenis van maritieme kunst

Maarten Platje heeft altijd een passie gehad voor het Hollandse landschap, waterwegen en schepen. Van zijn vroege tekeningen tot zijn bekroonde werken, heeft Maarten de zee en haar rijke geschiedenis vastgelegd. Zijn schilderijen zijn niet alleen visueel verbluffend, maar ook doordrenkt van maritieme kennis, dankzij zijn ervaringen aan boord van schepen van de Koninklijke Marine en zijn diepgaand onderzoek.

Het WordPress WooCommerce voordeel

De wens van Maarten was simpel: een platform waar zijn maritieme kunst recht werd gedaan. Met WordPress WooCommerce kunnen Maarten's kunstwerken eenvoudig als art prints of ansichtkaarten worden verkocht. En met betalingsintegraties zoals Buckaroo en verzendoplossingen via Send Cloud, wordt elk aspect van de verkoop soepel beheerd.

Eenvoud ontmoet elegantie

Wat de website van MP Art Studio onderscheidt, is het strakke, minimalistische ontwerp. Hierdoor komt Maarten's werk echt tot zijn recht. De kunst spreekt voor zich, ondersteund door een platform dat zowel visueel aantrekkelijk als gebruiksvriendelijk is.

Jouw portfolio, jouw online ervaring

Wil jij ook zo'n indrukwekkend online portfolio of een webshop waar je jouw kunst kunt verkopen? Wij begrijpen de unieke behoeften van kunstenaars en kunnen je helpen een platform te creëren dat jouw werk echt recht doet. Neem vandaag nog contact met ons op en laat jouw kunst de wereld veroveren!

Andere projecten

Alleman Psychologie

De kracht van eenvoud
  • WordPress

Doing Better

Het bewijs dat e-learning allesbehalve saai is
  • WordPress

Ik wil ook een website!