Timo's Foodbar

Heerlijke website met speelse vormen

Toen Timo’s Foodbar zijn deuren opende aan De Boulevard in Bergen op Zoom, wilden ze naast een frisse huisstijl ook een passende website. We hebben ervoor gezorgd dat ze makkelijk zelf hun ijsmenu online konden veranderen.

  • WordPress
Samenwerking
In opdracht van FraaieDingen en De Werkkamer hebben wij voor Timo's Foodbar een aantrekkelijke website ontwikkeld met speelse vormen.

We maakten voor Timo's Foodbar een speciale WordPress website. Het logo van Timo's heeft een zeshoekige vorm, en dat komt dan ook overal terug op de website. Als restaurant, winkel of ijssalon moet je laten zie wie je bent. En dat is precies wat we voor Timo's hebben gedaan. De focus lag dan ook op mooie foto's van het eten en het terras. Voor de werknemers van Timo's was het heel makkelijk om zelf hun ijsmenu te veranderen.

Neem contact op!

Heb jij een restaurant, ijssalon of bar? En wil je ook zo'n mooie website? Studio Code Rood kan je helpen. Kijk naar wat we voor Timo's Foodbar hebben gedaan en neem contact op. Wij zorgen ervoor dat jouw website er top uitziet en mensen naar jouw zaak trekt!

Andere projecten

CaSa People

De kracht van eenvoud met een WordPress One-Pager
  • WordPress

Delta Agrifood Business

Een broedplaats die kennis verzamelt en deelt over Agrifood
  • WordPress

Ik wil ook een website!