Werkwijze

1. Inventarisatie

De eerste stap is het inventariseren van je bestaande content. Misschien is er al een logo of een huisstijl? Daarnaast bespreken we het doel van de website. Wat wil je bereiken en hoe kunnen we de website daar zo optimaal mogelijk op inrichten.

2. Ontwerp

Op basis van de inventarisatie gaan we ontwerpen. Hiervoor gebruiken we allereerst zogenaamde wireframes. Een simpele weergave van je website. Vergelijk het met een plattegrond voor een huis voordat het gebouwd wordt! Is iedereen tevreden met de wireframes? Dan gaan we over tot de eerste vormgeving.

Hi, creatief bureau?

Vanaf hier nemen we het graag van je over!

3. Ontwikkeling

Nu wordt het pas echt leuk! We gaan de ontwerpen tot leven brengen. Wij werken met WordPress. Een gebruiksvriendelijke oplossing waarmee je makkelijk zelf aanpassingen kunt doen. Zelfs als je geen ervaring hebt met programmeren of webdesign!

4. Controle

Voordat je live gaat met je nieuwe website wil je uiteraard dat alles goed getest is. Kloppen de teksten? Werken alle knoppen? Ja? Op naar de lancering!

5. Lancering

Eindelijk is het dan zover. Je nieuwe website komt op het wereldwijde web en is nu voor iedereen zichtbaar.

Onderhoud

Je zou het bijna vergeten. Maar ook websites hebben onderhoud nodig. Met regelmatig onderhoud blijft je website up-to-date, veilig voor bezoekers en beschermd tegen hackers. Lees hier hoe Studio Code Rood je helpt met het onderhoud van jouw website!

Strippenkaart

En dan ben je opeens live… En je hebt eigenlijk geen tijd om de website bij te houden. Kijk dan eens naar onze strippenkaarten. Voor kleine wijzigingen zijn deze kaarten ideaal!

Klinkt goed toch?

Neem contact op!